9 nëntor, 2022 – Kombëtarja e Kosovës (femrat) ka filluar ditën e djeshme grumbullimin në Koper, ku më 12 nëntor, në orën 15:00, në stadiumin “Bonifika” do ta zhvillojë ndeshjen miqësore kundër Kombëtares së Sllovenisë. Përzgjedhësja Anneli Andersen për këtë miqësore ka grumbulluar 22 futbolliste, prej tyre 10 janë nga kampionati vendor, 10 nga klubet evropiane dhe 2 nga kampionati i Shqipërisë.

Lista e futbollisteve
Lavdije Behramaj
Raimonda Spahiu
Agnesa Gashi
Fatlinda Ramaj
Blerta Smaili
Merita Bajrami
Edona Kryeziu
Iliriana Vllasalija
Feride Kastrati
Donjeta Halilaj
Blerta Shala
Kaltrina Biçkaj
Erëleta Memeti
Viola Avduli
Lumbardha Misini
Erjona Emerllahu
Valentina Metaj
Besjana Reçica
Modesta Uka
Alketa Rama
Rrezona Ramadani
Jehona Shala