22 mars, 2023 – Në paraditen e sotme, futbollistët dardanë kanë vazhduar përgatitjet e tyre për miqësoren e parë të vitit me Armeninë. Seancat stërvitore në Yerevan kanë qenë të fokusuara kryesisht në aspektet taktike të lojës.
Përzgjedhësi Franco Foda ka shfrytëzuar seancën e sotme gjatë paradites me një plan të qartë, duke punuar në detaje të taktikës dhe filozofisë së lojës që ai synon ta ndërtojë te ekipi dardan. Fokusi ka qenë në organizimin e skuadrës në gjuajtjet nga këndi, si dhe në përdorimin e efektshëm të ndërprerjeve në lojë. Përveç kësaj, është punuar intensivisht në shmangien e pozitave jashtë loje, në mënyrë që skuadra të jetë sa më e vigjielnte për duelin me armenët e papërshtatshëm.
Të gjithë lojtarët janë në gjendje të mirë shëndetësore para kësaj ndeshje dhe të gatshëm për të dhënë maksimumin në fushën e lojës. Ekipi është i vendosur për të shfaqur një performancë sa më të mirë dhe ta nisë mbarë epokën e re me Franco Fodën.