debiasiNë vazhdën e telegram-urimeve që po i arrijnë FFK-së dhe kryetarit Fadil Vokrri me rastin e pranimit të FFK-së në UEFA sot një urim i veçantë është edhe urimi i përzgjedhësit të Kombëtares së Shqipërisë, z. Gianni de Biasi, i cili uron kryetarin Vokrri dhe gjithë klubet dhe futbollistët e Kosovës.
Kryetari Vokrri falënderon z. De Biasi dhe gjithë ata që po dërgojnë urime për këtë ditë historike për futbollin e Kosovës.