5 prill, 2017 – Delegacionet e Federatës së Futbollit të Kosovës dhe Federatës Shqiptare të Futbollit, të cilat morën pjesë në punimet e Kongresit të UEFA-s në Helsinki, sonte janë mysafirë tek ish-futbollisti i njohur kosovar, Elvis Osmani në restorantin e mirënjohur “Il Gabbiano” në Helsinki.