fifa-logo1 nëntor, 2016 – Delegacioni  i FIFA-s që do të qëndrojë në Kosovë për disa ditë, do të takohet me shumë faktorë dhe partnerë të FFK-së për të bashkëbiseduar për rrjedhat dhe zhvillimet në futbollit të Kosovës. Në këtë drejtim nesër më 2 nëntor do të ketë një takim me mediat, si faktorë shumë i rëndësishëm për futbollin e Kosovës.
Takimi do të mbahet më 2 nëntor në hotel “Emerald” nga ora 14.00 deri në orën 15.00.
Ndaj luten të gjitha mediat që të jenë pjesëmarrëse në këtë takim, që do të jetë shumë domethënës për mediat dhe FFK-n.