26 maj, 2019 – Garat e Kupës së Kosovës te veteranët kanë hyrë në fazën përfundimtare. Tashmë dihen katër fituesit e grupeve, të cilët do të ballafaqohen ndërmjet veti në gjysmëfinale me sistem vajtje – ardhje, për t’u përcaktuar edhe dy skuadrat finaliste. Në fazën e grupeve janë zhvilluar gjashtë xhiro, e ku fitues të grupeve kanë dalë Vëllaznimi, Feriza, Lipjani dhe Mitrovica. Kësisoj, në gjysmëfinale do të ballafaqohen Vëllaznimi – Ferizaj dhe Lipjani – Mitrovica.

Rezultatet e xhiros së 6-të dhe tabelat e grupeve

Grupi 1
Vëllaznimi – Prizreni 6:1
Besa – Gjakova 5:0

Tabela
1.Vëllaznimi 6 ndeshje   14 pikë
2.Besa   6     13
3.Prizreni 6        6
4.Gjakova    6     2

Grupi 2
Gjilani – Vitia      1:4
Vjosa – Ferizaj    2:6

Tabela
1.Ferizaj       6     18
2.Vitia   6     12
3.Gjilani       6     6
4.Vjosa  6     0

Grupi 3
Kosova (P) – KEK-u  3:2
Llapi – Lipjani    1:1

Tabela
1.Lipjani      6     10
2.Llapi  6     10
3.Kosova (P)      6     8
4.KEK-u        6     4

Grupi 4
Mitrovica – Drenica 3:1
2 Korriku – Vushtrria      6:3

Tabela
1.Mitrovica 6     15
2.Drenica     6     10
3.Vushtrria 6     7
4.2 Korriku 6     3