Dokumentacioni i obligueshëm për licencimin e klubit për pjesëmarrje në garat e rregullta kampionale për edicionin 2018/2019
 

  1. Deklarata e klubit për licencim për garat e rregullta
  2. Pyetësori për kriteret e personelit dhe administratës së klubit
  3. Lista e zyrtarëve të autorizuar për të nënshkruar në emër të klubit
  4. Regjistri ifanelavezyrtare
  5. Regjistrimi i përmasave të fushës së lojës
  6. Numri i fanelave të lojtarëve
  7. Çertifikata e regjistrimit të klubit

 
Afatet për licencim;
a) Superliga …………………………………. 10.08.2018
b) Liga e parë ;………………………………. 17.08.2018
c) Liga e dytë ;………………………………. 17.08.2018
d) Kategoritë e juniorëve- kadetëve 17.08.2018
e) Futbollit i femrave – senioret……. 15.08.2018
f) Femrat; U-16…………………………….. 20.08.2018
g) Futsalli………………………………………. 01.09.2018
h) Kategoritë e reja (L.Rajonale)……. 01.09.2018
 
Formularët që duhet të plotësohen
Deklaratë për licencim
Formulari për numrin e fanellave
Lista e zyrtarëve të autorizuar për të nënshkruar në emër të klubit
Pyetësori për personel administrativ
Regjistrimi i fanellave zyrtare
Regjistrimi i përmasave të fushës së lojës

Dokumentacioni i përcillet administratorëve të garave përkatëse

Prishtinë, datë 03.08.2018
Sektori i shërbimit juridik