1 gusht, 2017 –  Më poshtë mund ta shkarkoni Draft Statutin e FFK-së me disa propozime për ndryshime. Të gjithë anëtarët e FFK-së kanë të drejtë të japin vërejtje dhe sugjerime rreth ndryshimeve të propozuara (ndryshimet janë me ngjyrë të kuqe) deri më datë 5 gusht, 2017.
Kliko për ta shkarkuar Draftin e Statutit
[su_document url=”http://federata.bega07.com/wp-content/uploads/2017/08/Draft-i-Statutit-2017.doc” width=”980″ height=”960″]