19 tetor, 2018 – Presidenti i FFK-së, Agim Ademi, ka marrë urime të shumta për ditëlindjen e tij të 57-të. Në mesin e shumë urimeve të personaliteteve të ndryshme qoftë përmes telefonatave apo mesazheve, veçojmë edhe urimet e presidentit të FSHF-së, Armand Duka dhe presidentit të Federatës së Futbollit të Ukrainës, Andrii Pavelko, të cilët kanë shprehur urimet e tyre më të sinqerta për mbarësi dhe suksese për presidentin Ademi.
[su_document url=”http://www.ffk-kosova.com/federata/wp-content/uploads/2018/10/Leter-Urimi-per-Presidentin-Ademi-nga-Presidenti-Duka.pdf” width=”980″ height=”960″]
[su_document url=”http://www.ffk-kosova.com/federata/wp-content/uploads/2018/10/FFU’s-Letter-19.10.2018-1926.pdf” width=”980″ height=”960″]