Presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka, nëpërmjet një telegrami e ka uruar presidentin Agim Ademi, komunitetin e futbollit dhe të gjithë qytetarët e Kosovës për 13-vjetorin e Pavarësisë.

Më poshtë telegram-urimi i presidentit Duka: