3 mars, 2017 – Sot ekspedita e gjyqtarëve e përbërë nga Genc Nuza, Besfort Kasumi, Besnik Morina dhe Selami Haziri. Ata do ta ndajnë drejtësinë në dy ndeshje, një në Superligë dhe një në Ligën e Parë. Po ashtu vëzhguesi i gjyqtarëve, Përparim Hasani do të vëzhgojë gjyqtarët maltez në një ndeshje të Superligës dhe në një ndeshje të Ligës së Parë.