25 mars, 2021 – Në kuadër të reformave dhe riorganizimit të ekipeve kombëtare, Federata e Futbollit e Kosovës ka emëruar stafin e trajnerëve në ekipin kombëtar A të femrave, në ekipin kombëtar U17 të meshkujve si dhe në ekipin kombëtar U19 në futsall. Kontratat me stafin e trajnerëve do të jenë 1+1, ku gjithçka rreth vazhdimit të punës së tyre do të varet nga paraqitjet dhe rezultatet e ekipeve kombëtare.

Kombëtarja A (Femrat)
Afërdita Fazlija
Veton Çitaku
Sanije Krasniqi
Besart Ismajli

Kombëtarja U17 (meshkujt)
Arsim Abazi
Fadil Berisha
Fatos Vishi
Valmir Bytyqi

Kombëtarja U19 (futsall)
Suad Keçi
Haki Ahmeti