23 May 2022 – The selector of the Kosovo National Team, Alain Giresse has made public the list of players who will be available for the four matches of June in the new edition of the Nations League. Dardanians are part of Group 2 of League C as they play their first match as guests in Larnaca against Cyprus on 2 June at 18:00. Afterwards, Kosovo plays its next two matches in ‘Fadil Vokrri’ against Greece on 5 June and against Northern Ireland on 9 June while finally playing as visitors in Greece on 12 June. The national team gathering for these matches starts on 27 May.

23 maj, 2022 – Përzgjedhësi i Kombëtares së Kosovës, Alain Giresse e ka bërë publike listën e futbollistëve që do t’i ketë në dispozicion për katër ndeshjet e muajit qershor në edicionin e ri të Ligës së Kombeve. Dardanët bëjnë pjesë në Grupin 2 të Ligës C, teksa ndeshjen e parë e zhvillojnë si mysafirë në Larnaca kundër Qipros, më 2 qershor në orën 18:00. Më pas, Kosova dy ndeshjet e radhës i zhvillon në ‘Fadil Vokrri’ kundër Greqisë, më 5 qershor dhe kundër Irlandës së Veriut, më 9 qershor, teksa në fund luan si mysafire në Greqi më 12 qershor. Grumbullimi i kombëtares për këto ndeshje fillon më 27 maj.