Fokus të veçantë viteve të fundit FFK po i kushton futbollt të femrave. Sukseset tashmë janë evidente, andaj me “Mirënjohje për të arritura në Kombëtare” në këtë mbrëmje është vlerësuar futbollistja e Kombëtares së Kosovës dhe anëtarja e skuadrës së Bundesligës, TSG-Hoffenheim, Erëleta Memeti. Ajo me punën, përkushtimin, kontributin dhe sukseset e saj ka treguar se është model për t’u ndjekur nga vajzat e reja në Kosovë. Falë golave të saj ekipi i Dardaneve ka arritur ta fitojë grupin në Ligën C, duke u promovuar në Ligën B të Ligës së Kombeve. Çmimin për Erëleta Memetin e ndau Vjollca Krasniqi, anëtare e Komitetit Ekzekutiv.

“Jam lindur e rritur në Gjermani, por jam krenare që përfaqësoj Kosovën. Falënderoj familjen për mbështetje dhe bashkëlojtaret që kemi pasur një vit të suksesshëm, duke avancuar në Ligën B të Ligës së Kombeve”, tha Memeti.