14 tetor – Në një atmosferë të ngrohtë relaksi para ndeshjes Ishujt Faroe – Kosova drejtuesit e Federatës shtruan një drekë për krerët e FFLK-së, presidentin z. Agim Ademi, nënpresidentin Bakir Buri e Mirsad Çollaku anëtar i KE. Presidenti  i FF të Ishujve Faroe z .Christian Andreasen, me bashkëpunëtorë në dollinë e tij tha se falënderon presidentin Ademi për mikpritje të para një muaji e ku kishim një ndeshje të mirë edhe pse humbëm 2:0 e që besojë se edhe sot të kemi një ndeshje të mirë korrekte dhe në frymë sportive. Ndërkaq, presidenti Ademi ka falënderuar mikpritësin për mikpritje duke thënë se futbolli po na bashkon anë e kënd botës. Gjatë drekës të dy presidentët bashkëbiseduan për bashkëpunimin e ndërsjellë dhe në interes të zhvillimit të futbollit.