8 shkurt, 2017 – Federata e Futbollit e Kosovës do të organizojë seminar dy ditorë për licencimin e klubeve të futbollit. Seminari mbahet më 9 dhe 10 shkurt duke filluar prej orës 9.00, në hotel Emerald, e ku do të jenë të pranishëm edhe zyrtarë të UEFA-s.