ffk-llogofinNë kuadër të bashkëpunimit ndërmjet Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK) dhe Federatës Shqiptare të Futbollit (FSHF), FFK-ja organizon seminar për trajnerë të Licencës “A”, i cili mbahet në Tiranë nga data 1 shkurt deri më 5 mars 2016.
Për hollësi dhe informata shtesë kandidatët e interesuar duhet të kontaktojnë në zyrat e FFK-së.