veritasstadion17  qershor – Federata e Futbollit e Finlandës ka filluar shitjen e biletave për ndeshjen e parë kualifikuese në kuadër të Grupit I për Kupën e Botës 2018, Finlanda – Kosova, që do të zhvillohet më 5 shtator në stadiumin “Veritas” në qytetin Turku. Ky stadium ka kapacitet prej vetëm 9372 ulësesh, prandaj ata që janë të interesuar për të ndjekur nga afër këtë ndeshje duhet që sa më parë të rezervojnë një biletë në mënyrë që të përkrahin Kosovën në debutimin e saj historik në garat zyrtare të UEFA-s e FIFA-s. Aktualisht në shitje online është vënë një numër i vogël i biletave dhe ato janë të ndara në katër kategori dhe atë me këto çmime:
Kategoria 1: prej 24.50 deri 53.50 euro
Kategoria 2: prej 19.50 deri 43.50 euro
Kategoria 3: prej 14.50 deri 32.50 euro
Kategoria 4: prej 8.50 deri 22.50 euro
.
Biletën mund ta blini KËTU