22 gusht, 2017 – Federata e Futbollit e Kosovës njofton të gjithë të interesuarit se biletat për ndeshjen kualifikuese për Botërorin 2018, Kosovë – Finlandë, e cila do të luhet më 5 shtator 2017, në stadiumin “Loro Boriçi” në Shkodër, në ora 20:45, dalin në shitje sot.
 
Çmimet e biletave për këtë ndeshje janë si vijon:
Tribunat E1, E2, E3, E4, E5 = 7 Euro
Tribunat C1, C2, C3, C4, C5 = 7 Euro
Tribunat D1, D4 = 15 Euro
Tribunat D2, D3 = 20 Euro
Tribunat A, B = 55 Euro
Tribuna VIP = 110 Euro
 
Biletat mund të bihen në qytetet kryesore të Kosovës në pikat e mëposhtme:
PRISHTINË
MALËSIA REISEN, Rruga Fehmi Agani 137
 
SUHAREKË, Qendra Zejtare
 
PRIZREN
MALËSIA REISEN, Rruga Jeremin De Rada
 
DEÇAN
GECI TOURS, Rruga Luan Haradinaj
 
PEJË
GECI TOURS, Rruga Eliot Engel
GJILAN
RINORI TRAVEL, Rruga Adem Jashari


GJAKOVË
WEST FLY, Rruga: Nënë Tereza
FERIZAJ
Kosova Turizëm, Rruga Dëshmorët e Kombit
MITROVICË
DPT Kmobile, Rruga Mbretëresha Teutë
VITI
TANAMERA

KLINË
EUROTOURS
Federata e Futbollit e Kosovës njofton se biletat e prodhuara kanë elemente të sigurisë të nivelit më të lartë dhe se sistemi i kontrollit të tyre nëpër pikat e stadiumit “Loro Boriçi” është i kompjuterizuar.