25 shtator, 2017 – Federata e Futbollit e Kosovës njofton të gjithë të interesuarit se kanë dalë në shitje biletat për ndeshjen kualifikuese Kosovë – Ukrainë, e cila do të luhet më 6 tetor 2017, në stadiumin “Loro Boriçi” në Shkodër, në ora 20:45.
Çmimet e biletave për këtë ndeshje janë si vijon:
Tribunat E1, E2, E3, E4, E5 = 7 Euro
Tribunat C1, C2, C3, C4, C5 = 7 Euro
Tribunat D1, D4 = 15 Euro
Tribunat D2, D3 = 20 Euro
Tribunat A, B = 30 Euro
Tribuna VIP = 80 Euro
Biletat mund të blihen në qytetet kryesore të Kosovës në pikat e mëposhtme:
PRISHTINË
MALËSIA REISEN, Rruga Fehmi Agani 137
 
SUHAREKË, Qendra Zejtare
 
PRIZREN
MALËSIA REISEN, Rruga Jeremin De Rada
 
DEÇAN
GECI TOURS, Rruga Luan Haradinaj
 
PEJË
GECI TOURS, Rruga Eliot Engel
GJILAN
RINORI TRAVEL, Rruga Adem Jashari
GJAKOVË
WEST FLY, Rruga: Nënë Tereza
FERIZAJ
Kosova Turizëm, Rruga Dëshmorët e Kombit
MITROVICË
DPT Kmobile, Rruga Mbretëresha Teutë
 
VITI
TANAMERA
 
KLINË
EUROTOURS
Federata e Futbollit e Kosovës njofton se biletat e prodhuara kanë elementë të sigurisë të nivelit më të lartë dhe se sistemi i kontrollit të tyre nëpër pikat e stadiumit Loro Boriçi është i kompjuterizuar.