17 maj, 2024 – Komisioni i Garave ka përcaktuar datat dhe stadiumet për ndeshjet e barazhit dhe finalen e Kupës së Kosovës në futboll. Ndeshja finale ndërmjet Ballkanit dhe Prishtinës do të zhvillohet në stadiumin “Rexhep Rexhepi” në Drenas, më 22 maj, në orën 15:00.

Fiinalja e Kupës së Kosovës
Datë: 22.05.2024
Ora: 15:00
Stadiumi: “Rexhep Rexhepi”, Drenas

Finalja e Kupës së Kosovës – Vajzat

Datë: 23.05.2024
Ora: 15:00
Stadiumi: Kampi Nacional i FFK-së, Hajvali (Fusha me bari natyral)

Raiffeisen Liga e Parë – Barazhi
Datë: 26.05.2024
Ora: 15:00
Stadiumi: “Rexhep Rexhepi”, Drenas 

Albi Mall Superliga – Barazhi
Datë: 01.06.2024
Ora: 15:00
Stadiumi: “18 Qershori”, Klinë