21 nëntor, 2023 – Janë zhvilluar ndeshjet e rrethit të parë të Kupës së Kosovës në konkurrencën e femrave. Të gjitha duelet përfunduan me fitoret e skuadrave favorite. Në rrethin e dytë kaluan Dukagjini, Presingu, Kosova VR dhe Malisheva. Në bazë të shortit tutje kaloi edhe Liria, derisa në këtë rreth nuk u përfshin dy skuadrat më cilësore, Mitrovica dhe EP Hajvalia.

Rezultatet
Vizioni – Dukagjini 0:5

Presingu – Prishtina 0:3 (R.Z.)

Kosova VR – Ulpiana 2:0

Feronikeli – Malisheva 0:9

Liria tutje pa lojë