3 maj, 2021 – Sot Kosova shënon 5-vjetorin e anëtarësimit në UEFA. Ishte pikërisht 3 maj i vitit 2016, kur në Kongresin e UEFA-s të mbajtur në Budapest, Federata e Futbollit e Kosovës përfundimisht e theu izolimin e padrejtë prej më shumë se 25-vjetësh. E në këtë ditë të veçantë nuk kanë munguar edhe mesazhet e urimit nga futbollistët e Kombëtares dardane.

Më poshtë janë urimet e Samir Ujkanit, Valon Berishës, Vedat Muriqit dhe Mërgim Vojvodës: