Federata e Futbollit e Kosovës dhe Ambasada Gjermane në Prishtinë ftojnë të gjitha vajzat dhe të gjithë djemtë në Kosovë, deri në moshën 14 vjeçare, të na dërgojnë truqet e tyre më të mira në futboll.
5 më të mirët do të fitojnë pako biletash për ndeshjen e futbollit U21 ndërmjet Kosovës dhe Gjermanisë më datën 27 mars në Mitrovicë dhe çmime të tjera interesante!
Videot tuaja ju lutem i dërgoni në trickster.kos.ger@gmail.com
Deri të premten, më 23 mars në orën 16:00.
Për më shumë informata dhe për rregullat e konkurrencës ju lutemi lexoni shpalljen e plotë.