Gjithçka është gati për mbajtjen e turneut të parë përkujtimor në shenjë nderimi dhe përkujtimi të legjendës së futbollit të Kosovës dhe ish-presidentit të FFK-së Fadil Vokrri, i cili ndërroi jetë më 9 qershor 2018. Federata e Futbollit e Kosovës përkatësisht Këshilli Organizativ (KO) ka kryer të gjitha përgatitjet për këtë turne që mbahet në datëlindjen e tij më 23 korrik. Në këtë turne do të marrin pjesë veteranët e skuadrave të Flamurtarit nga Vlora, Veteranët e Tetovës, Llapit dhe Prishtinës, (Veteranët +45 vjet).

Turneu do të zhvillohet nesër në stadiumin “Fadil Vokrri” në Prishtinë.

Agjenda e turneut

Në orën 16.00 Homazhe të pjesëmarrësve të varri i Legjendës

Në orën 17.30 Hapja e Turneut

Në orën 18:00 Ndeshja e parë gjysmëfinale Flamurtari (Vlorë)- Veteranët e Tetovës

Në orën 19:00 Ndeshja e dytë gjysmëfinale Prishtina – Llapi

Në orën 20:00 Ndeshja e tretë – Finalja

Pas përfundimit të turneut darkë e përbashkët.

Lista e pjesëmarrësve
Veteranët e KF”Llapi”
1. Rifat Hajdari
2. Ragip Stublla
3. Afrim Shabani
4. Driton Rrahmani
5. Bejtush Bejta
6. Aqif Durmishi
7. Naser Ajvazi
8. Tafil Ajvazi
9. Ismet Haliti
10. Hajdar Kutleshi
11. Adem Emini
12. Berat Berisha
13. Shefshet Blaku
14. Gani Zhugolli
15. Vllaznim Visoka
16. Shaban Zeqiri
17. Hysni Veliu
18. Sheqir Statovci
19. Naser Hyseni

Veteranët e KF”Flamurtari” Vlorë
1. Kreshnik Cipi
2. Rrapo Taho
3. Sokol Kushta
4. Vasil Ruci
5. Luan Birce
6. Eqrem Memushi
7. Shkelqim Selami
8. Latif Gjondedaj
9. Roland Iljdadhi
10. Përparim Lushaj
11. Vangjel Laluci
12. Ilir Muça
13. Dritan Sadedini
14. Samir Haxhiu
15. Gert Haxhiu
16. Ermal Xhelilaj
17. Kljadi Mone
18. Ertil Mecaj
19. Ismajl Bitri
20. Egli Ramaj
21. Besnik Mehmeti dhe
22. Vangjel Maska –kameraman
23. Elton Nika – kameraman
24. Afrovita Hysaj – gazetare
25. Erbeita Macaj – gazetare

Veteranët e Tetovës
1. Enver Ramadani
2. Bekim Osmani
3. Harun Isai
4. Skënder Jonuzi
5. Gajur Rexhepi
6. Halim Hodai
7. Ismajl Sylejmani
8. Erxhan Menga
9. Birol Topçiu
10. Ibrahim Luma
11. Nebi Mustafi
12. Husein Kadriu
13. Berat Imeri
14. Burhan Emurllai
15. Bashkim Arifi
16. Artim Shaqiri
17. Fadil Idrizi
18. Islam Bajrami

Veteranët e FC”Prishtina”
1. Ahmet Beselica
2. Eroll Salihu
3. Muharrem Sahiti
4. Arbor Morina
5. Fadil Berisha
6. Sunaj Keçi
7. Adil Vokrri
8. Isa Sadriu
9. Kushtrim Munishi
10. Besnik Kollari
11. Fatmir Namani
12. Suad Keçi
13. Milaim Humolli
14. Sheremet Isufi
15. Ynall Duraku
16. Sheremet Isufi
17. Bedredin Gjinali
18. Ajet Shosholli, trajner