kupadigitalbGjatë kësaj mesjave zhvillohen dy ndeshjet e fundit të rrethit të dytë në Digitalb Kupën e Kosovës. Të mërkurën, në Prishtinë, ballafaqohen Flamurtari dhe Drita, kurse të enjten, Gjilani është mikpritës i Ferizajt.
 
E mërkurë, 25 mars: ora 13.00
Flamurtari – Drita (Tefik Maloku, Artan Latifi, Bekim Rama)
 
E enjte, 26 mars: ora 13.00
Gjilan: Gjilani – Ferizaj  (Nazmi Rraci, Bujar Selimaj ,Meriton Berisha)