ffk-llogofinJanë caktuar gjyqtarët e pesë ndeshjeve të rrethit të dytë të Digitalb Kupës së Kosovës, që do të zhvillohen këtë mesjavë. Derbin mitrovicas ndërmjet Trepçës dhe Trepçës’89 do ta drejtojë gjyqtari Kreshnik Vula, derisa përballjen e rivalëve të vjetër, Llapit dhe Prishtinës do ta drejtojë Besfort Kosumi.
 
E martë, 10.03.2015 :  Ndeshjet zhvillohet në orën 13.00
Trepça – Trepça 89
K. Vula, B.Kepuska. V.Kelmendi
 
E mërkurë, 11.03.2015 : Ndeshjet e zhvillohen në orën 13.00
Llapi – Prishtina…………………………..SSK
B.Kosumi, S.Berisha, R.Hyseni
 
 
Feronikeli- Kosova (V)…………………..SSK
F.Tahiri. I.Kabashi, G.Mehmeti
Ndeshja zhvillohet në Prizren
 
Besa – 2-Korriku
B.Batalli, D.Preniqi, F.Berisha
 
Istogu – Dukagjini
I.Kelmendi, A.Ejupi, F.Sekiraqa.