gjyqtaretfer-drenËshtë caktuar orari dhe gjyqtarët e ndeshjeve të javës së 29-të në Raiffeisen Superligë dhe të javës së 26-të në Ligën e Parë.
 
Raiffeisen Superliga – Java e 29-të, në orën 15.00
E mërkurë, 04.05.2016
Hajvalia – Trepça ‘89         SSK
K.Vula, B.Këpuska, F. Berisha,  L.Mustafa
 
 
Feronikeli – Besa              SSK
B.Kosum, F.Jakupi, M.Qehaja, F.Tahiri
 
 
Drita – Vushtrria
A.Tahiri, E.Zeqiri, V.Kelmendi, I.Cerraviku
 
 
Drenica – Prishtina
B.Gashi. D.Preniqi. F.Sekiraqa. G.Shala
 
 
Liria – Istogu
S.Isufi, E.Baliqi, S.Haziri, M.Bejtullahu
 
E enjte, 05.05.2016
Llapi – Gjilani                    SSK
N.Rraci,  R.Hyseni,  M.Berisha,  I.Shuleta
 
 
Liga e Parë –  Java e 26-të, në orën 15:00
E mërkurë, 04.05.2016
Vëllaznimi – Flamurtari
H.Hajdari, N.Hysenaj, B.Kabashi
 
Fushë Kosova – Dukagjini
V.Kastrati, E.Bicaj, P.Burrniku
 
Ballkani – Ferizaj
S.Hajdari, O.Krasniqi, B.Haradinaj
 
Kosova (P) – Vitia
B.Batalli. A.Peshteri. D.Muriqi.
 
2 Korriku – Luftëtari
Sh.Murtezi. B.Bunjaku. B.Hyseni
 
Ramiz Sadiku – Rahoveci
I.Mehemeti. A.Latifi. F.Kiqina
 
Vllaznia (P) – Behari
B.Ajeti. A.Jupolli. Xh.Sejdiu
 
 
E enjte, 05.05.2016
KEK-u – Trepça
A.Shala. G.Hyseni. F.Jashari