Gjyqtari kosovar, Fatlum Berisha, i cili do do ta përfaqësojë Kosovën në Kampionatin Evropian U17, që prej 3 deri më 19 maj në Irlandë. Gjyqtari anësor i Kosovës, që është me stemë të FIFA-s, i ka kryer me sukses testet fizike në prag të këtij eventi në Yoyo test, Coda dhe Sprint, andaj e ka fituar të drejtën e gjykimit në ndeshjet e Evropianit, që pa dyshim paraqet një tjetër sukses të FFK-së, përkatësisht Komisionit të Gjyqtarëve, i cili tash e disa vjet po bën një punë të madhe në zhvillimin e gjyqtarëve të rinj.