27 qershor, 2022 – Për herë të katërt gjyqtarja e futsallit nga Kosova, Florentina Kallaba, ka marrë ftesë nga UEFA për ndarjen e drejtësisë në kuadër të garave evropiane. Kësaj radhe ajo është ftuar për ndeshjet gjysmëfinale të Kampionatit Evropian 2022. Kallaba do ta ndajë drejtësinë në ndeshjen gjysëmfinale Portugali – Hungari, e cila zhvillohet më 1 korrik në Porto, teksa në gjysmëfinalen tjetër takohen Ukraina dhe Spanja. Vlen të theksohet se Hungaria është përfshirë në vend të Rusisë. Ndërkohë, ndeshja finale dhe ajo për vendin e tretë zhvillohen më 3 korrik.
Kallaba për herë të parë ka qenë e ftuar për të referuar në Moldavi, por për shkak të problemeve politike nuk ka mundur të marrë pjesë.
Ftesën e dytë nga UEFA e ka marrë për të referuar në Kampionatin Evropian të femrave për vitin 2021 që është mbajtur në Karlovac të Kroacisë, ku Florentina ka referuar në ndeshjet e grupit të dytë.
Herën e tretë, ajo ka ndarë drejtësinë në ndeshjet që janë zhvilluar në kuadër të kualifikimeve për Kampionatin Evropian për vitin 2023.