Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Grassroots

Grassroots, Lajmet

Në Gjilan u mbajt festivali i futbollit 

4 qershor, 2022 – Në kuadër të programit “Grassroots”, sot në Gjilan, në bashkëpunim me Drejtorin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit të kësaj komune si dhe me mësimëdhënësit e edukatës fizike dhe sportit, Federata e Futbollit të Kosovës ka organizuar festivalin e futbollit për nxënësit…

Grassroots, Lajmet

Po mbahet kursi për Licencën D për portierë 

2 prill, 2022 – Federata e Futbollit e Kosovës në kuadër të programit ‘Grassroots’, sot në Kampin Nacional në Hajvali, ka filluar me kursin e radhës për Licencën D për portierë. Në këtë kurs po marrin pjesë 22 kandidatë, të cilët gjatë tre ditëve sa…

Grassroots, Kryesore

FFK fillon projektin “Futbolli në shkolla” 

11 shkurt, 2022 – Një ndër pikat e strategjisë së Federatës së Futbollit të Kosovës është edhe masivizimi i futbollit. Në kuadër të kësaj strategjie nëpërmjet programit Grassroots dhe në bashkëpunim me institucionet arsimore të vendit, FFK ka filluar të zbatojë projektin e futbollit në…

Grassroots, Lajmet

U mbajt kursi i licencës C për portierë 

23 nëntor, 2021 – Federata e Futbollit e Kosovës po vazhdon me procesin e edukimit të kuadrove të reja të futbollit. Gjatë kësaj jave është organizuar kursi i dytë për licencën C për portierë, ku kanë qenë të përfshirë 22 pjesëmarrës, të cilët më herët…

Grassroots

Po vazhdon projekti “Women’s Development Programme” 

29 tetor, 2020 – Federata e Futbollit e Kosovës është duke i vazhduar projektet e nisura në fillim të këtij viti në kuadër të programit “HatTrick”, por që ishin ndërprerë për shkak të pandemisë Covid-19. Projekti “Women’s Development Programme” i nisur në shkurt të këtij…

Grassroots, Kryesore

Filloi kursi virtual për Licencën C të UEFA-s 

26 qershor, 2020 – Sot ka nisur kursi i parë virtual për Licencën C të UEFA-s për trajnerë, në bashkëpunim me platformën unike të mësimdhënies dhe mësimnxënies EduBreak. Në hapje të këtij kursi pjesëmarrësit i ka përshëndetur sekretari i përgjithshëm i FFK-së, Eroll Salihu, i…

Grassroots, Kryesore

Edukimi mbi analizat e ndeshjes dhe performancës 

14 shkurt, 2020 – Federata e Futbollit e Kosovës organizon një kurs për analizim të ndeshjeve dhe të performancës. Kursi do të zgjasë 30 ditë të plota kalendarike dhe gjithashtu kërkohet që t’i bashkëngjiteni një skuadre gjatë kursit. Kursi do të mbahet në datat vijuese:…

Grassroots, Lajmet

Filloi kursi bazik për trajnerë të portierëve 

3 ma, 2019 – Federata e Futbollit e Kosovës, ndër prioritet e saj e ka edhe ngritjen profesionale të kuadrove përmes trajnimeve e kurseve të ndryshme të mbështetura edhe nga UEFA e FIFA. Në këtë drejtim, sot, ka filluar kursi bazik për trajnerë të portierëve….

Grassroots, Lajmet

U shpërndan Licencat “C” për trajnerë 

3 maj,  2019 – Për 24 trajnerë të futbollit, sot, janë dorëzuar licencat për kategorinë “C”, të cilët më parë kishin ndjekur trajnimin. Në një ceremoni rasti trajnerët i ka përshëndetur drejtori teknik Michael Nees, i cili u tha trajnerëve se ne besojmë se këto…

Grassroots, Lajmet

Grassroots/ FFK organizon kurs për trajnere 

Federata e Futbollit e Kosovës do të organizojë kursin e dytë të edukimit Grassroots në veçanti për femra. Kursi do të zgjasë 5 ditë të plota kalendarike dhe do të mbahet në ditët në vijim: 20-24 maj 2019 Kursi do të përfshijë këto tema: Njohja…

Grassroots, Lajmet

U mbajt aktiviteti “Grassroots Festival” 

1 prill, 2019 – Në kuadër të programit “Grassroots”, më 30 e 31 mars, Federata e Futbollit e Kosovës ka organizuar “Grassroots Festival” në Fushë Kosovë, ku janë përfshirë mësimdhënës të shkollave fillore dhe të mesme të komunës së Fushë Kosovës. Në këtë aktivitet po…

Grassroots, Lajmet

Argëtim me lojën e futbollit 

29 mars, 2019 – Federata e Futbollit e Kosovës po vazhdon t’u kushtojë vëmendje dhe përkujdesje fëmijëve me nevoja të veçanta në kuadër të programit të UEFA-s “Grassroots”. Ashtu sikurse në vitin e kaluar edhe sivjet po mbahen aktivitetet me shtresa të ndryshme të shoqërisë…

P