kampi-u15-201617 gusht, 2016 – Trajnerët e Përfaqësueses U15, Gazmend Haliti dhe Isa Sadriu  kanë publikuar listën e futbollistëve të ftuar për grumbullimin dyditor, i cili do të mbahet më 23 e 24 gusht, në stadiumin “Agron Rama” në Kastriot, në orën 10:00. Në fakt, për këtë grumbullim janë ftuar vetëm futbollistët e që janë përzgjedhur gjatë Kampit Edukativ Nacional që para dy muajsh u mbajt në Durrës.
Lista e futbollistëve
1.Rinor Zymeri-(Mitrovicë)
2.Endrit Mehmetaj-(Gjakovë)
3.Butrit Bulliqi-(Prishtina 2)
4.Miftar Miftari-(Mitrovicë)
5.Milot Avdyli-(Mitrovicë)
6.Lauret Avdyli-(Mitrovicë)
7.Valon Azemi-(Prishtina 2)
8.Oltion Bilalli-(Prishtina 2)
9.Blendi Qelaj-(Pejë)
10.Hajdin Salihu-(Prishtina 2)
11.Veton Tushaj-(Prishtina 2)
12.Albin Stublla-(Prishtina 2)
13.Valdrin Blakaj-(Pejë)
14.Erblin Berbati-(Pejë)
15.Olt Sveqla-(Prishtina 1)
16.Gentian Gashi-(Prishtina 1)
17.Yll Murtezani-(Prizren)
18.Edison Neziri-(Prishtina 2)
19.Olti Mehmeti-(Gjilanit)
20.Ali Veselaj-(Prishtina 2)
21.Erdin Dushi-(Mitrovicë )
22.Erjon Morina-(Prishtina 1)
23.Gentrit Aliu-(Mitrovicë )
24.Gramoz Ajazi-(Prishtina  1)
25.Erjon Beqiri-(Pejë)
26.Gentrit Leci-(Prishtina 1)
27.Jon Hasanxhekaj-(Prishtina)
28.Blend Istogu-(Prishtina 2)
29.Agon Muja-(Prizren)
30.Emir Abazi-(Prizren)
31.Valmir Ferati-(Gjilan)
32.Rinor Isufi-(Gjilan )
33.Qaush Aliqkaj-(Gjakovë)
34.Genc Berisha-(Ferizaj)
35.Leart Kërqeli-(Prishtina 2)
36.Taulant Kiqmari-(Prishtina 1)