perfaqesuesjau19sachsen18 nëntor, 2016 – Përfaqësuesja U-19 do të mbajë grumbullimin e radhës. Këtë herë grumbullimi do të jetë treditor dhe do të mbahet më 22, 23 dhe 24 nëntor. Stërvitjet do të mbahen në stadiumin me bari artificial në Drenas, në orën 10:30. Përzgjedhësi i kësaj grupmoshe, Ramiz Krasniqi, me ndihmësit Nazmi Rama dhe Xhelal Karabegu për këtë grumbullim kanë ftuar 54 futbollistë.
Lista e futbollistëve
1.Ardit Hiseni – Trepça’89
2.Laurit Behluli – Prishtina
3.Ardit Miftari – Prishtina
4.Flamur Gashi – Liria
5.Bleron Berisha – Gjermani
6.Albion Berisha – Ramiz Sadiku
7.Belgin Ibishi – Belgjikë
8.Rinor Rexha – Gjermani
9.Egzon Gashi – Gjermani
10.Asan Krasniqi –
11.Fitim Mehmeti – Belgjikë
12.Hajriz Prushi – Gjermani
13.Valon Mulliqi – Gjermani
14.Kosovar Sejdiu – Austri
15.Manuell Pitaqi – Zvicër
16.Dren Berisha – Suedi
17.Vedat Rexha – Gjermani
18.Denisi Melici –
19.Kenan Ibrahimi – Austri
20.Elvir Gashi – Gjermani
21.Flamur Salihu – Zvicër
22.Rubik Krajkova – Tiranë
23.Alban Ajdini – Zvicër
24.Lirim Kastrati – Tiranë
25.Vildan Gutiqi – Besa
26.Lumbardh Dellova – Liria
27.Abit Salihu – 2 Korriku
28.Drin Govori – 2Korriku
29.Art Rrustemi – 2 Korriku
30.Ramiz Bytyqi – B.Suar
31.Genc Kolgeci – 2 Korriku
32.Fitim Susuli – Liria
33.Dardan Sekiraqa – Prishtina
34.Rilind Gerbeshi – Prishtina
35.Kastriot Selmani – Prishtina
36.Ferat Syla – Prishtina
37.Roland Vitija – KEK-u
38.Rilind Nimani – KEK-u
39.Leonat Vitia – KEK-u
40.Shpetim Preniqi – KEK-u
41.Shpresim Zogu – Feronikeli
42.Shqipdon Morina – Feronikeli
43.Ehat Gjoka- Ramiz Sadiku
44.Samir Sadriu- Ramiz Sadiku
45.Altin Maqastena – Vushtrria
46.Bler Istrefi – Vushtrria
47.Albin Haliti-Holandë
48.Erolind Shabani-Suedi
49.Otrant Kastrati-Austri
50.Arlind Kutllovci-Suedi
51.Blinort Namoni-Gjermani
52.Denis Agushi-Zvicër
53.Besmir Haliti-Gjermani
54.Rinor Topallaj-Norvegji
Përzgjedhës: Ramiz Krasniqi
Trajner ndihmës: Nazmi Rama, Xhelal Karabegu
Përgjegjës i Përfaqësueseve: Artan Govori