kosovau21stervitjeMë 5 dhe 6 maj do të mbahet grumbullimi i radhës i Përfaqësueses U-19.  Përzgjedhësi i kësaj grupmoshe, Ramiz Krasniqi në këtë tubim ka ftuar 40 futbollistë. Stërvitjet do të mbahen në stadiumin e Flamurtarit duke filluar nga ora 10:30.
Futbollistët e ftuar:

 1. Laurit Behluli
 2. Ardit Miftari
 3. Vullnet Zhushi
 4. Drin Hodaj
 5. Gentrit Hasi
 6. Rron Statovci
 7. Milot Kamberi
 8. Florent Hasani
 9. Agon Xhaka
 10. Rinor Kuqi
 11. Lendrit Rama
 12. Orges Bekteshi
 13. Drin Lladrovci
 14. Gentian Selimi
 15. Peter Prekpalaj
 16. Flakron Hasani
 17. Ibrahim Gavazaj
 18. Edon Mavraj
 19. Adonis Shala
 20. Ardian Muja
 21. Almir Kryeziu
 22. Almir Ajzeraj
 23. Flamur Bajrami
 24. Donat Hasani
 25. Atdhe Graiqevci
 26. Granit Jashari
 27. Ardian Shala
 28. Arber Hoxha
 29. Dino Pasha
 30. Adi Muqolli
 31. Rrahim Nimani
 32. Blend Baftiu
 33. Jetmir Topalli
 34. Qlirim Ramadani
 35. Kushtrim Shabani
 36. Liridon Elshani
 37. Diar Prokshi
 38. Gentian Lipaj
 39. Dardan Veseli
 40. Rron Stublla

 
Përzgjedhësi: Ramiz Krasniqi
Trajnerë ndihmës : Nazmi Rama dhe Xhelal Karabegu
Përgjegjës i Përfaqësueses, Artan Govori