7 prill, 2022 – Presidenti i FIFA-s, Gianni Infantino, e ka uruar sot presidentin Agim Ademi, me rastin e rizgjedhjes së tij për mandatin e dytë në krye të FFK-së. Në telegramin e urimit, i pari i FIFA-s i shpreh urimet më të sinqerta presidentit Ademi, duke e falënderuar për të gjitha përpjekjet, punën dhe kontributin e tij të rëndësishëm në zhvillimin dhe promovimin e futbollit dhe vlerave të këtij sporti.

Më poshtë letra e plotë e Presidentit të FIFA-s, Gianni Infantino:

I nderuar President, i dashur Agim

Ju lutemi pranoni përshëndetjet e mia më të përzemërta dhe urimet më të sinqerta për rizgjedhjen tuaj si President i Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), në Kuvendin e Përgjithshëm Zgjedhor të FFK-së, të mbajtur dje në Prishtinë.

Shfrytëzoj rastin t’ju falënderoj për të gjitha përpjekjet, punën dhe kontributin tuaj të rëndësishëm për zhvillimin e sportit tonë dhe promovimin e vlerave të tij në Kosovë.

Ju dërgoj juve dhe ekipit tuaj urimet më të mira për këtë mandat të ri dhe çdo sukses për të gjitha sfidat që janë përpara.

I nderuar President, pres të vazhdoj të punoj me ju për rritjen dhe prosperitetin e futbollit në Kosovë në vitet në vijim.

I juaj në futboll,
Gianni Infantino