ffk-llogofinKomisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për

INICIM
të  PROCEDURËS  DISCIPLINORE   NDAJ

1.Ndaj lojtarit te KF ”LIRIA” Fitim Krusha me nr lic 7 dhe nr lib 5292 (motivi- pas perfundimit te ndeshjes ne hyrje te zhveshtores shqelmon referin kryesor Burim Jahmurataj,sipas raportit te vezhguesit)

2. Ndaj  KF “DRITA” nga Gjilani (motivi- mos pagesa e personave zyrtar te ndeshjes  Digitalb Kupes Kf Drita – Kf Vllaznia (P), e zhvilluar me daten 26.11.2014 ne Gjilan.
 
KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditevë, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dyte (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë  me Propozicionë e  Rregullore  të FFK-së).
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR  Nr.10 dt 01./12/.2014.
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i garave të Raiffeisën Superligës dhe Ligës së  Parë
Ismet Ahmeti,d.v.