ffk-llogofinKomisari i Garave të Raiffeisen Superligës dhe Ligës së Parë, në bazë të provave materiale nga zytarët e ndeshjeve ka ngritur inicim të procedurës disiplinore ndaj:
1.Ndaj ndimëstrajnerit të KF “TREPÇA” Fidaim Haxhiu me nr lic 06 ( motivi – Fyerje dhe sharje referit kryesor të ndeshjes Gramoz Shala pas përfundimit të ndeshjes Kf Vëllaznimi – Kf Trepça, sipas raportit te vezhguesit dhe referit kryesor.
2. Ndaj lojtarit te Kf Kosova (P)” Urim Statovci me nr lic 8 dhe nr lib 1487-pr (motivi- shkelje e lojtarit kundershtar ne ndeshjen Kf “Lepenci – Kf “ Kosova (P) sipas raportit te referit dhe vezhguest te ndeshjes.
KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditëve nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dyte (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë me Propozicionë e Rregullore të FFK-së).
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR Nr.8 i dt.17/10.2014.
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i Garave të Raiffeisën Supërligës dh Ligës së 1- rë
Ismet Ahmeti,d.v.