Komisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për:

INICIM
të  PROCEDURËS  DISIPLINORË   NDAJ:

1
.Lojtarit “ KF” FERIZAJ” Enis Kuka  më nr.licence, 22,dhe nr lib 36-fe. K.Kuq  (motivi: fyerje dhe sharje drejtuar referit kryesore pas perfundimit te ndeshjes Kf Ferizaj – Kf Trepça 89 e zhvilluar ne Ferizaj), Java e 13-të Raiffaisen Superligës së Kosovës.Sipas raportit të  vezhguesit dhe referit te ndeshjes.
 
KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditevë, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dyte (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë  me Propozicionë e  Rregullore  të FFK-së).
 
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR  Nr.7 i dt 04./11/.2014.
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës
Ismet Ahmeti,d.v.