ffk-llogofinKomisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për :
 
INICIM TË PROCEDURËS  DISCIPLINORË NDAJ:
 
1.Ndaj ndihmëstrajnerit të KF “Besa”,  Astrit Imami me nr Lic .08 (motivi- protestim ndaj asistentit të parë për anulimin e golit të rregullt, në ndeshjen KF Besa – KF Feronikeli)
2.Ndaj kryetrajnerit të KF “Besa”, Arbnor Morina me nr lic 107 (motivi- fyerje drejtuar referit kryesor në pauzë të pjesës së parë në ndeshjen KF Besa – KF Feronikeli)
3.Ndaj kryetrajnerit të KF “Trepça” Ajet Shosholli me nr lic 001 (motivi- ofendim asistentit të parë në ndeshjen  KF Drita – KF  Trepça).
4.Ndaj kryetrajnerit të KF “Llapi”, Tahir Batatina me nr lib 156 ( motivi-  edhe pse nuk ka licencën “B” prapë e udhëhoqi ekipin, edhe pse ju ka tërheq vërejtja më herët  injoron Rregulloret e FFK-së, andaj kërkohet që të suspendohet dhe që t’i bëjë pagesat e mëparshme të dënimeve).
 
KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditëve, nga dita e pranimit të vendimit, Organit të shkallës së dytë (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë  me Propozicione e  Rregullore  të FFK-së).
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR  Nr.8i dt 11./11/.2014.
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës dhe Ligës së  Parë
Ismet Ahmeti,d.v.