ffk-llogofinKomisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për


INICIM TË PROCEDURËS DISIPLINORE
1.Ndaj lojtarit te KF ”Drenica” Azem Bejta me nr lic 16 dhe nr lib 8554 (motivi- nderhyrje e palejuar si lojtar fundore ne ndeshjen Kf Drenica – Kf Trepça 89)
2. Ndaj lojtarit te KF “Istogu” Kushtrim Gashi me nr lic 8 dhe nr lib 6898 (motivi- vazhdimi i protestimit ndaj referit pasi ka mare kartonin e verdhe,ai ka vazhduar prap me protestim pastaj sankcionohet drejtperdrejt me kartonin e kuq ne ndeshjen Kf Vëllaznimi – Kf Istogu)
3.Ndaj Ndimes trajnerit te KF “Llam-Kosova”Mensur Maxhuni(motivi- largim nga bankina pas reagimit te ashper ndaj asistentit te ndeshjes Kf Llam-Kosova – Kf Besa ).
4.Ndaj lojtarit te KF “KOSOVA (P)” URIM STATOVCI me nr li 17 dhe nr lib1485/pr ( motivi- protestim ndaj vendimit te referit ).
KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditevë, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dyte (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë me Propozicionë e Rregullore të FFK-së).
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR Nr.9 dt 18./11/.2014.
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i garave të Raiffeisën Superligës dhe Ligës së Parë
Ismet Ahmeti,d.v.