ffk-llogofinKomisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për

INICIM TË PROCEDURËS DISIPLINORE

 
1.Lojtarit te Kf “Hajvalia” Liridon Leci me nr Lic.3 dhe nr Lib 3984 ( motivi- goditje me bryl lojtarin kundershtar pa top , ne ndeshjen Kf Hajvalia – Kf Ferizaj).
2.Lojtarit te Kf ” Hajvalia” Erdin Hashani me nr lic 15 dh nr lib 5063 (motivi- fyerje dhe sharje asistentit te pare Jakup Musolli ne ndeshjen Kf Hajvalia – Kf Ferizaj)
 
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR Nr.9 dt 18./11/.2014.
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i garave të Raiffeisen Superligës dhe Ligës së Parë
Ismet Ahmeti,d.v.