Komisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për :
 
INICIM TË  PROCEDURËS DISCIPLINORË  NDAJ:
1.Lojtarit të KF “HAJVALIA, ARMEND KASTRATI, me nr. Licence, 19 dhe libreze 3820, i ndëshkuar me  karton te kuq( motivi:- shqelmim i lojtarit kundershtar si dhe sharje e fyerje gjyqtarin kryesor si dhe gjyqtarin e katert )ne ndeshjen e javes se 9-të,  Hjavalia – Istogu e zhvilluar ne Kastriot
 
2.Lojtarit të KF “ISTOGU” ,DIAR MIFTARAJ, me nr licence 16 dhe nr libreze 6981, i ndeshkuar me karton te kuq pas dy te verdhve ( motivi- sharje gjyqtarin kryesor dhe gjyqtarin e katert ) ne ndeshjen e javes se 9-të , Hajvalia – Istogu e zhvilluar ne Kastriot
 
3.Portierit te KF “FERONIKELI” GRANIT KOLSHI me nr licence 1 dhe nr libreze 7182, i ndeshkuarme karton t kuq (motivi- fyerje ne gjyqtarin anesor ) ne ndeshjen e javes 9-të ,Ferizaj –Feronikeli e zhvilluar ne Ferizaj
 
4.KF “FERIZAJ ,( motivi- mos kryerja e obligimeve financiare ndaj personave zyrtar te ndeshjes ) ne ndeshjen e javes se 9-të , Ferizaj – Feronikeli e zhvilluar ne Ferizaj.
 
KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditevë, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dyte (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë  me Propozicionë e  Rregullore  të FFK-së).
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR  Nr.7 i dt.10/10.2014.
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës dhe Ligës së Parë
Ismet Ahmeti,d.v.