ffk-llogofinKomisari i Garave i RaiffeisenSuperliges dhe Ligës së 1-rë, në mbledhjen e mbajtur me datën 15.09.2015  pasi shqyrtoi materialin e zyrtarëve të ndeshjeve lidhur me rregullsinë e fillimit dhe përfundimit të ndeshjeve të Kampionatit 2015/16 dhe të dhënave nga Protokolet zyrtare, duke u bazuar në dispozitat e Propozicioneve të garave dhe Rregullores në fuqi
 
 
I  N  I  C  O  I
Procedurën disiplinore:
 
1.Ndaj lojtarit te  Kf ”Gjilani” Besnik Krasniqi me nr lic 2 dhe nr lib 1/438 .K.kuq (motivi- goditje me grusht lojtarin kundershtare ne ndeshjen Kf Hajvalia – Kf Gjilani  e zhvilluar ne Kishnice ) sipas raportit te personave zyrtar te ndeshjes.
 
2.Ndaj Kryetrajnerit te Kf “ Hajvalia” Synaj Keqi me nr lic 00227 (motivi- Largim nga bankina per fyerje dhe sharje te vazhdushme asistentin e pare Driton Preniqi ne ndeshjen Kf Hajvalia Kf Gjilani e zhvilluar ne kishnice) sipas raportit te personave zyrtar te ndeshjes
 

KËSHILLË JURIDIKË: 
Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditevë, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dyte (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë  me Propozicionë e  Rregullore  të FFK-së).
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR  Nr.04 i dt.15.09.2015.
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i garave të Raiffeisen Superligës dhe Ligës së  1- rë
Ismet Ahmeti,d.v

Komisari i Garave i Raiffeisen Superligës dhe Ligës së 1-rë, 
në mbledhjen e mbajtur me datën 15.09.2015  pasi shqyrtoi materialin e zyrtarëve të ndeshjeve lidhur me rregullsinë e fillimit dhe përfundimit të ndeshjeve të Kampionatit 2015/16 dhe të dhënave nga Protokolet zyrtare, duke u bazuar në dispozitat e Propozicioneve të garave dhe Rregullores në fuqi
 
I N I C I O I
Procedurën disiplinore:
1.Ndaj lojtarit te Kf “Behari” Jetmir Vrenezi me nr lic 14 dhe nr lib 1218/pz K.Kuq (motivi- nderhyrje e palejuar si lojtar fundore ne ndeshjen Kf Luftetari Kf Behari e zhvilluar ne Gjakove)sipas raportit te zyrtarve te ndeshjes.
2.Ndaj lojtarit te Kf” Vllaznia” (P) Ardian Terziu me nr lic 16 dhe nr lib 2309/15 K.Kuq (motivi- largim nga bankina per fyerje dhe sharje drejtuar referit kryesor te ndeshjes ne ndeshjen Kf R-Sadiku Kf Vllaznia (P))sipas raportit te zyrtarve t endeshjes.
KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditevë, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dyte (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë  me Propozicionë e  Rregullore  të FFK-së).
 
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR  Nr03. 15.09.2015.
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i garave të Raiffeisen Superligës dhe Ligës së  1-rë
Ismet Ahmeti,d.v.