ffk-llogofinINICIM TË PROCEDURËS DISCIPLINORE:
1. Ndaj KF “ Ferizaj” (motivi –mos kryerja e obligimeve financiare ndaj personave zyrtat te ndeshjes KF Ferizaj – KF Prishtina) sipas raportit te vezhguesit.
 
KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditevë, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dyte (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë me Propozicionë e Rregullore të FFK-së).
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR Nr.17 i dt.05.05.2015
 
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës dhe Ligës së 1-rë
Ismet Ahmeti,d.v.
INICIM TË PROCEDURËS DISCIPLINORË NDAJ:
1.Ndaj portierit rezerv të KF “Gjilani” Afrim Hajdini me nr lic 12 dhe nr lib 5430. K.Kuq (motivi- protestim ndaj vendimeve te referit kryesore) sipas raportit te zyrtarve te ndeshjes
2.Ndaj lojtarit te Kf “Gjilanii” Arber Shala me nr lic 18 dhe nr lib 351/8 K.Kuq (motivi –goditje m e beryl lojtarin kundershtar ne ndeshjen Kf Gjilani- Kf Llapi) sipas raportit te personave zyrtar te ndeshjes
3. Ndaj lojtarit te Kf “Gjilanii” Shkumbin Salihu me nr lic18 dhe nr lib 4318 K.Kuq( motivi- fyerje sharje treshen e referve dhe tentim sulmi gjate perpilimit te protokolit ) sipas raportit te zyrtarve te ndeshjes
4. Ndaj lojtarit te Kf “Llapi” Adrian Muqiqi me nr lic 23 dhe nr lib 531-pr K.Kuq (motivi- fyerje dhe sharje ndaj personave zyrtar te ndeshjes Kf Gjilani- Kf Llapi)sipas raportit te personave zyrtar te ndeshjes
5. Ndaj ndimes trajnerit te Kf “ Ulpiana “ Milazim Mehmeti me nr lic 203 (motivi- kundershtime fyerje dhe sharje referit kryesore te ndeshjes Kf Ulpiana – Kf Ballkani) sipas raportit te vezhguesit.
KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditevë, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dyte (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë me Propozicionë e Rregullore të FFK-së).
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR Nr17..05.05.2015.
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës dhe Ligës së 1-rë