INICIM TË  PROCEDURËS DISCIPLINORE:
1.Ndaj lojtarit te  Kf “ Istogu  ” Besnik Krasniqi me nr lic 27 dhe nr lib 1/438 K.Kuq (motivi –  Fyerje dhe sharje referin anesore ne ndeshjen Kf Drita – Kf Istogu) sipas raportit te referit dhe asistentit te ndeshjes
2.Ndaj Portierit te KF “Kosova (V) Petrit Tahiri me nr lic1dhe nr lib 9501 K.Kuq (motivi-  luajtje me dore jashte zones se 16 metershit ne ndeshjen Kosova (V) – Prishtina )sipas raportit te referit dhe vezhguesit te ndeshjes
3.Ndaj Klubit Kf “ Kosova (V) “ (motivi- leshimi ne organizimin e ndeshjes ku ka pasur hudhje te shisheve pvc dhe gje sendeve tjera ne fushe dhe ne bankinen e musafirve si dhe fyerje e sharje ne grupe drejtuar ekipit musafire) sipas raportit te vezhguesit
 
KËSHILLË JURIDIKE: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditevë, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dyte (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë  me Propozicionë e  Rregullore  të FFK-së).
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR  Nr.19 i dt.15.05.2015
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i garave të Raiffëisën Supërligës dhë ligës së  1- re
Ismet Ahmeti,d.v.