Në nderim të kryetarit të parë të FFK-së, Agim Bytyqi, i cili ndërroi jetë sot, të gjitha ndeshjet që zhvillohen nesër dhe pasnesër në kuadër të garave të FFK-së do të nisin me 1 minutë heshtje, për të nderuar kësisoj veprën dhe kontributin e të jashtëzakonshëm për futbollin e Kosovës.