18 maj, 2019 – Në kuadër të gjetjes dhe rekrutimit të talenteve më të mira të grupmoshave të reja që luajnë në Evropë, sot, në Londër, ka filluar kampi treditor për grupmoshën nën 15 vjeç, i organizuar nga FFK në bashkëpunim me “Eagles United FC”. Në këtë kamp po marrin pjesë 30 futbollistë, me të cilët po punojnë trajnerët Gazmend Haliti, Isa Sadriu, Besnik Kollari dhe Valmir Bytyqi.