Foto nga një këshillim i mëhershëmNë kuadër e programeve për ngritjen profesionale të trajnerëve, Shoqata e Trajnerëve të Futbollit e Kosovës do të organizojë këshillim dyditorë, për trajnerët e grupmoshave të reja, të Superligës, Ligës së parë dhe ligave rajonale (12-19 vjeç).
Këshillimi do të mbahet më datën 7 dhe 8 dhjetor në qendrën sportive “Katana” në Kastriot me fillim në orën 8.30.
Ligjërues në këtë këshillim do të jetë instruktori i FIFA-se dhe UEFA-s  z. Martin Andermatt, që njëkohësisht  është edhe bashkëpunëtor i ngushtë i përzgjedhësit të Zvicrës, z.Ottmar Hicfild.
Pjesëmarrësit, do të kenë rastin të ndjekin pjesën teorike dhe praktike për punën me kategori të reja.
Shoqata u bën thirrje trajnerëve që pjesëmarrjen e tyre ta konfirmojnë prej datës 28 nëntor e deri më 5 dhjetor. Po ashtu për pjesëmarrje trajnerët duhet të participojnë  me shumën prej 20 euro dhe pagesën duhet ta bëjnë në xhirollogarinë e Shoqatës së trajnerëve në Raiffeisen Bank në numrin: 150115000118841
Të gjithë trajnerëve pjesëmarrës në fund të Këshillimit do të ju jepen edhe certifikata respektive për kategorinë gjegjëse, e cila do t’u shërbejë atyre për të udhëhequr skuadrat e grupmoshave të reja.

Gmail Offline beta is a Gmail app built to support offline access, allowing mail to be read, responded to, searched and archived without network access. After first start-up, Gmail Offline will automatically synchronize messages and queued actions anytime Chrome is running and an Internet connection is available. More than just an offline app, the streamlined user interface, based off Gmail’s popular tablet interface, provides extremely fast response time with a pure, email focused experience.
To start Offline Gmail after installing, open a new tab in Chrome;  In the new tab pane you will see a Gmail Offline Icon. Click on the icon, and Offline Gmail will load.