25 shkurt, 2019 – Këtë fundjavë (më 2 e 3 mars) fillon stinori pranveror në Ligën e Dytë dhe në kategorinë e juniorëve për Superligë dhe Ligën e Parë. Ndërkaq, Superliga e femrave dhe Liga e Kadetëve do t’i fillojnë garat më 9 mars.