21 tetor, 2020 – Forcat paqeruajtëse të KFOR-it të Britanisë së Madhe e kanë nderuar presidentin Agim Ademi me mirënjohje të veçantë, duke e vlerësuar punën e tij në FFK si dhe bashkëpunimin e mirëfilltë me forcat britanike në projekte të përbashkëta për të mirën e shoqërisë kosovare, e ku KFOR-i britanik është treguar i gatshëm që me njësitet e tij ta ndihmojë FFK-në në projektet për komunitetin e futbollit.